Hoe werken we?

DE FEITEN SPREKEN

We zijn sceptisch

over ongefundeerde aannames en ondoordacht buikgevoel. Daarom willen we altijd de feiten kennen voor we conclusies trekken. Gelukkig beschikken de meeste ondernemingen tegenwoordig over veel data. Maar deze gegevens zijn vaak niet eenvoudig toegankelijk. We werken met geavanceerde hulpmiddelen om grote hoeveelheden data snel en met een beperkte inspanning te kunnen analyseren. We hebben ondervonden dat dit eigenlijk altijd erg waardevolle – en vaak verrassende – inzichten in de business oplevert.

HIER EN NU

Snel en zichtbaar resultaat

Langetermijndoelstellingen zijn belangrijk voor een onderneming om de richting en ambitie te bepalen. Maar radicale verbeteringen starten altijd met directe acties en zichtbare resultaten. In onze projecten besteden wij veel aandacht aan snel en zichtbaar resultaat (en daarmee ook een snelle terugverdientijd van onze fees).

Haalbare kaart

Beloftes doen is makkelijk

In de afgelopen 15 jaar hebben we veel geleerd over wat wèl en niet werkt. Het heeft ons een beetje conservatief gemaakt en het checken van de haalbaarheid van voorstellen is onze tweede natuur geworden. Plannen die we maken zijn altijd afgestemd op de reële mogelijkheden van de onderneming en de specifieke omstandigheden van de markt waarin het bedrijf zich bevindt.

Grondig inzicht in de financiele impact

Financiële specialisten

Geen gezonde onderneming zonder een behoorlijke winst. Een plan is daarom pas gereed als we precies weten en begrijpen wat de financiële impact is, op korte en lange termijn. We zijn bedreven in het ontwikkelen van gedegen financiële modellen die de impact van ideeën en initiatieven op cashflow en balans overzichtelijk en transparant weergeven.

pragmatisch en efficiënt

Opdrachtgevers kiezen voor ons

omdat we praktisch en nuchter zijn. En dat is ook precies wat we graag willen. Tijd is schaars, zowel voor onze opdrachtgevers als voor ons. We hebben geen juniorconsultants in dienst en doen al het werk zelf. We richten ons daarom alleen op de dingen die werkelijk nodig zijn, zonder tijd te verliezen aan analyses die geen extra inzichten opleveren.

Terugbellen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
NL
EN
Design and website powered by: Doks design agency